Design voor kooi of kat

Wanneer het baasje in een designhuis woont, heeft ook het huisdier recht op een design onderkomen. Dat is toch wat Parijzenaar Frédéric Stouls denkt. Deze binnenhuisarchitect die in een vroeger leven bankier was, legt zich toe op het ontwerpen van trendy meubilair voor Minou, Flip en Bobby.

chimiere-catbed_600pxEen kattenbed, een hondenmand, een design kattenbak, of een schommelende vogelkooi en zelfs een konijnenren, het kan allemaal.  Chimère, het bedrijf van Stouls, maakt hiervoor gebruik van edele materialen: hout en textiel. Alles kan op maat gemaakt en gepersonaliseerd worden.
Of de trouwe viervoeter het verschil zal merken met een bed van het plaatselijke tuincentrum is de vraag. Baasje merkt het vast. De ontwerpen van Stouls trokken in elk geval bijzonder veel aandacht op de vorige Interieurbeurs in Kortrijk.

www.chimere-edition.com

 

 

Leave a Reply