Ocean Film Festival in 7 steden

Het Ocean Film Festival staat weer in de startblokken. Vanaf 27 oktober trekt dit film festival, dat haar oorsprong kende in Australië, weer het land rond en doet ze 7 steden aan voor 10 vertoningen, die telkens om 20h00 van start gaan.

De data en steden zijn:

27, 28 & 29.10: Brussel – Wolubilis (29.10: 2 vertoningen: 15h00 en 20h00)

11.11: Brugge – Lodewijkscollege

15.11: Antwerpen – De Roma

17.11: Gent – Parnassus

24.11: Namen – Cinema Eldorado

25.11: Bergen – Imagix

01.12: Leuven – Het Stuk

oceanfilmlogoHet Ocean Film Festival groepeert de beste films wereldwijd die de oceaan als centraal thema hebben. Elke projectie omvat een unieke selectie van een tiental films van verschillende lengte en stijl, met de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle films worden in originele versie getoond met frans- en nederlandstalige ondertitels. Het publiek wordt getrakteerd op 2 uur van het meest inspirerende beeldmateriaal, gemaakt door onafhankelijke filmmakers uit de hele wereld.

Voor meer informatie over het festival en zijn sprekers, vindt u hierbij een aantal nuttige links:

www.oceanfilmfestival.be

Leave a Reply