Man in een pak

Brussel heeft er een nieuwe pop-up store bij. Valor Tailoring. Deze Zweeds/Nederlandse samenwerking specialiseert zich in maatpakken. Michael Jacobs, een mode  ondernemer uit Amsterdam en Lalle Johnson, een  mannenmodespecialist uit Stockholm hebben meer dan 20 jaar ervaring in de internationale modewereld. Ze delen een hartstochtelijke passie voor mooie natuurlijke materialen en ambachtelijk gemaakte producten.

Bij hen krijgt elke klant een persoonlijke stylist en kleermaker toegewezen die zich beiden ontfermen over de persoonlijke stijl van de klant. De leidraad is de Personal Style Guide. Deze gids komt er op basis van de uiterlijke kenmerken, het type werk en de bijbehorende dresscodes. Er zijn suggesties ivm kleuren, materialen, producten en outfits die uiterlijk en de persoonlijkheid complementeren.

Daarna wordt ieder product speciaal voor de klant op maat gemaakt, van zijn pak tot zijn schoenen en van zijn trui tot zijn tas. Eenmaal passen, thuis of in de pop-up store, en alle volgende aankopen kunnen meteen passend worden aangeleverd. Op verzoek wordt de Personal Style Guide één of meerdere keren per jaar vernieuwd en doet de persoonlijke stylist suggesties voor nieuwe outfits en producten die onderling ook weer combineerbaar zijn met de vorige bestellingen.

Nooit meer gehassel in dat ellendige pashokje. Wat wil een man nog meer?

www.valor-tailoring.com

Leave a Reply