Tram-experience: rijdend toprestaurant

Brussel heeft er sinds enige tijd een nieuw toprestaurant bij. En dan nog wel een gastronomisch designrestaurant dat rijdt, namelijk Tram Experience. Dit wordt het vijfde seizoen, en opnieuw vroeg Tram Experience een reeks prestigieuze Belgische chefs om hun eigen interpretatie te geven aan de Belgische klassiekers. tramexperience-2_lrAlle gasten kunnen nu tijdens een rit van meer dan twee uur lang, proeven van een zes- of zevengangenmenu samengesteld door Belgische topchefs.

Ondertussen schuift het panorama van Brussel aan het raam voorbij. Gasten zitten op de eerste rij en zien alle Brusselse plekjes – die aan de tramsporen liggen welteverstaan –voorbijschuiven. Dat is andere koek, dan aanschuiven in de file.

Foodies kunnen genieten van gastronomische gerechten van de hand van Lionel Rigolet ** (Comme Chez Soi), Alex Joseph (Rouge Tomate), Giovanni Bruno* (Senzanome) en Isabelle Arpin* (WY).  Iedere dag van de week (behalve op maandagen) is een 6- of 7-gangen menu met dranken à volonté (bubbels – witte en rode wijn – water – digestief) voorzien. En de menu’s zijn succulent: tonijn en kreeft tartaar, tong en zalmrollade gevuld met tomaten en champignons, Sint-jacobsoesters… Bij verwittiging kan men zelfs voor een vegetarisch alternatief zorgen.

Plaats van samenkomst: Poelaertplein, 1000 Brussel, telkens om 20u.

Praktisch: Alle dagen, behalve maandag, vertrek om 20 uur.

Op zondag is er ook een middagrit om 12 uur.

Prijs :  95 euro pp voor een zesgangen menu, aperitief en dranken (wijn, bubbels, water) inbegrepen

115 euro pp voor een zevengangen menu (alleen op vrijdag en zaterdag) (wijn, bubbels, water inbegrepen).

www.tramexperience.be

 

 

Leave a Reply