Verilin: natuur in huis

Verilin, Belgisch topfabrikant van linnen, houdt van nieuwe uitdagingen. Ze lanceren een exclusieve lijn Nuée, die natuurlijke licteffecten nabootst. Visual artiesten Liv Mathilde Méchin en textielontwerper Côme Touvay zochten inspiratie bij de chiaroscuro effecten in de Vlaamse hemels, die van seizoen tot seizoen veranderen. Reken op een symbiose van kleur, bij lichte en edele materialen. De grootste innovatieve factor bij Nuée Shadows is de verfijning van kleur- en materiaalnuances op weefkundig vlak.

Het terugkerend patroon komt voort uit een gesofisticeerde weefformule die draad per draad is uitgewerkt, met een schaduwrijk effect als gevolg. Hierdoor kan Nuée perfect dienen als bedlinnen, tafellinnen, gordijn of decoratieve stof. Het materiaal kadert mooi in de laatste trend om de natuur opnieuw in de leefruimtes te brengen.

www.verilin.be

 

 

Leave a Reply