Maison Particulière: From here to eternity

Nog tot 30 april kan u in het Brusselse Maison Particulière de tentoonstelling ‘From Here to Eternity’ bezoeken. Maison Particulière is een vereniging zonder winstoogmerk gevestigd in een privéwoning die zonder afspraak kan worden bezocht om er kunstwerken te (her)ontdekken.
De stichters Amaury en Myriam de Solages, willen hier hun passie voor kunst delen met andere kunstminnaars. Ze maken tijdelijke ‘accrochages‘ rond een welbepaald thema met kunstwerken die andere kunstverzamelaars hen welwillend lenen. De huidige tentoonstelling ‘From here to eternity’ vertelt over het leven als cyclus. Gastkunstenaar Angelo Musco verkent alle levensstadia: oorsprong, geboorte, evolutie en alle metamorfosen van mens en natuur.

Deze tentoonstelling wordt aangevuld met hedendaagse werken van diverse kunstenaars en met enkele stukken uit de Chinese oudheid. From here to eternity.

Kasteleinstraat 49, 1050 Brussel

www.maisonparticuliere.be

Leave a Reply