Sir Adam, Amsterdam

Vlak aan het Centraal Station, aan de overkant van het IJ, ging zopas het nieuwe hotel Sir Adam open. Deze nieuwe hotspot, bovenop de iconische A’Dam toren, zet de nieuwe opkomende buurt verder op de kaart. Sir Adam combineert muziek, kunst en comfort. gebruikt de structuur van de A’Dam toren als decor: betonnen plafonds en pilaren met kamerhoge ramen over de hele lengte. Een adembenemend zicht op de Amsterdamse binnenstad is het gevolg. Het hotel is meer dan hotel: het wil ook ontmoetingsplaats zijn voor de buurt en een inspiratiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in lifestyle.

In totaal zijn er 108 luxueuze kamers, allemaal verschillend en voorzien van kunstwerken van plaatselijke artiesten. De lounge heet ‘living lounge’, open voor iedereen, met een gourmet burger restaurant, een bar met live DJ-sets, en een terras dat over de rivier uitkijkt. Een groen beplante muur maakt het geheel af. Van hieruit kan de bezoeker via een grote spiraalvormige trap naar de ‘beergarden’, voor een exclusief biertje. De hotelgast vindt alle luxe, tot en met een blue tooth platenspeler op zijn kamer.

www.siradamhotel.com

 

Leave a Reply