Buzzished: van werkplek tot tuinhuisje

Op het eind van de winter snakt iedereen naar licht en zon. Het mag dan al te vroeg zijn om buiten te zitten, dromen en plannen kan wel. Het Belgische bedrijf Buzzispace is gespecialiseerd in oplossingen voor open landschapbureaus, met name op gebied van het aanbrengen van stilte en stijl. Ze gebruiken daarvoor eco-vilt, dat kan aangemaakt worden in alle kleuren en dat geluidsabsorberend werkt. Buzzispace heeft nu ook een outdoor collectie op punt gezet.

Omdat er hoe langer hoe meer thuiswerkers zijn, zocht Buzzispace een oplossing voor iedereen die niet alleen thuis, maar ook buiten wil werken. Meubelen die de zon weren, en die het mogelijk maken om laptop en smartphone te kunnen gebruiken, ook met felle zonnestralen. Pierre Galeyn en BuzziSpace Studio ontwierpen hiervoor de BuzziShed.  Het frame is van gegalvaniseerd staal, de vloer van antislip multiplex, het dak is zonnewerend en bestand tegen zonnestralen.

En niets weerhoudt de gebruiker ervan om het eventueel als tuinhuisje te gebruiken, of om het zelfs op te stellen in een open bureau, en het tot vergaderruimte om te toveren.

www.buzzi.space

Geef een reactie