Cuello: een stoel met een kraag

Een eenvoudige hemdkraag. Meer had designer Martin Ballendat niet nodig om zich te laten inspireren voor zijn ontwerp, een moderne interpretatie van de klassieke oorfauteuil. Het Duitse meubelmerk Hülsta, vooral bekend om innovatieve inrichtingsconcepten, brengt de stoel in productie en biedt Cuello in vier kleurvarianten aan. Het resultaat is een echte eyecatcher. Met de kraag naar beneden, zoals het hoort bij een klassiek hemd, is Cuello de perfecte gastheer in communicatieve situaties. Gezellig babbelen met vrienden of vergaderen met collega’s, Cuello staat voor alles open. Zet je zijn kraag omhoog, dan is het tijd om te cocoonen. Me-time, rust en gezelligheid zijn op dat moment de sleutelwoorden. De voet heeft een verborgen draaifunctie en de bijpassende poef biedt extra opbergruimte.

www.hulsta.com

Leave a Reply