Hoge hakken én toch comfortabel!

Alhoewel volgens een oud spreekwoord ‘schoonheid moet afzien’, is er licht aan het eind van de tunnel voor elke vrouw die van hoge hakken houdt. Want een dagje rondstruinen op hakken van 10 cm, zorgt gegarandeerd voor een hele avond pijnlijke voetzolen. Het Duitse schoenenmerk Tamaris zou vanaf de herfst/winter een oplossing moeten brengen. Het geheim ligt in de juiste binnenzool. Tamaris heeft een patent genomen op de technologie ‘Heart & Sole’ die ze samen met orthopedisten uitgewerkt hebben.
Met de nieuwe binnenzool, voorkomt men pijn aan de bal van de voet, ondersteunt men de natuurlijke curve van de voet en verdeelt men het gewicht gelijkmatiger. De binnenzool is gemaakt uit fluweel en uit schokdempende materialen. Voor de eerste Heart & Sole collectie zijn er 17 modellen voorzien.

www.tamaris.com

 

Leave a Reply