Zomer en winter

De Witte Lietaer, Belgisch fabrikant van luxueus bed- en tafellinnen, heeft een oplossing gevonden voor al wie de zomerse sfeer van de vakantie nog wat langer wil vasthouden. Hun laatste collectie bedlinnen kreeg de naam Azulejos mee, naar de mooie blauwe Portugese tegeltjes. Koel katoen voor een zachte nazomer.

Maar ze kijken ook al verder en hebben voor de winterse kou een lijn Snow uitgebracht. Deze collectie komt in flanel, een materiaal dat de laatste tijd opnieuw opgang vindt. Voor flanel worden de katoenen draden opgewreven, zodat er kleine vezeltjes recht komen te staan. Dat zorgt voor een zacht en wollig effect. Het materiaal wordt volumineuzer door de rechtopstaande vezeltjes en houdt zo de warmte beter vast. Zo wordt de winter ook lekker warm.

www.dwl.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *