Shanna: sjaals en juwelen

Chloé Renier ontwerpt juwelen en sjaals. Haar collectie ‘Shanna’ start ze in 2005 op met een juwelenlijn. Hiervoor combineert ze verschillende materialen en stoffen.

Daar voegt ze enkele jaren later een collectie sjaals aan toe, exclusief ‘made in Belgium’, en meestal uitgevoerd in een beperkt aantal, zodat de lijn exclusief blijft. Het materiaal van deze collectie foulards is viscose, soms een mengeling viscose/katoen. Er is zowel een dames als een heren collectie. Voor komende seizoenen voegt ze er opnieuw een lijn halflange juwelen, colliers en armbanden aan toe, telkens passend bij de nieuwe collectie sjaals. De meeste juwelen zijn uitgevoerd in hout, aangevuld met metaal, pluimpjes en pompons. De prijs is uiterst democratisch en varieert tussen de 35 en 89 euro. De prijs van de sjaals schommelt rond de 75 euro.

www.shanna-mode.com

 

Leave a Reply